Opas pdf-tiedostona:

          ACTA PRINT AUTTAA

On hyvä muistaa, että digitalisoitumisesta huolimatta jokaisessa työvaiheessa on Acta Printissä ihminen mukana, ihminen joka ihmettelee, epäilee, hämmästelee ja tarvittaessa soittaa asiakkaalle ja varmistaa, miltä sivun oikeasti tulee näyttää! Lisätietoja ja ohjeita saat Acta Printissä Risto Ailiolta joko sähköpostilla tai puhelinnumerosta (09) 618 55 285.

Valmiit filmit
Jos asiakas toimittaa meille valmista filmimateriaalia, joudumme digitalisoimaan sen skannaamalla. Filmien skannaus tiedostoksi tuo mukanaan melkoisia laatuongelmia, joten emme missään tapauksessa suosittele niiden käyttöä. Aina voi aineistoon kaikesta huolimatta pujahtaa virheitä. Kun Acta Printissä on aineistolle tehty virtuaalinen koetulostus, PreFlight, pyydetään asiakkaalta virheiden ilmaantuessa joko uusi korjattu tiedosto tai lupa korjata virheet Acta Printissä. Korjaamme itsestään selvät lapsukset toki automaattisestikin.

Vedosliikenne
Vedos voidaan lähettää asiakkaalle helpoiten sähköpostitse. Matalaresoluutioinen pdf-tiedosto tai vaikkapa tiff- tai jpeg-kuvatiedosto siirtyy nopeasti linjoja myöten tarkistettavaksi, jolloin vedosliikenne sujuu yhtä ripeästi kuin muukin osa digitaalista sivunvalmistusprosessia. Vedos voidaan toimittaa myös tulosteena, jolloin sen tekemisessä huomioidaan niin painomenetelmä kuin käytettävä paperilaatukin. Näin vedos vastaa lopullista painojälkeä. Kromaliini, joka laadukkuudestaan huolimatta (tai itse asiassa sen vuoksi) ei koskaan kertonut lopullisesta painojäljestä ehdotonta totuutta. Vedosta ei välttämättä tarvita lainkaan, sillä asiakkaan toimittama pdf-tiedosto toimii sellaisenaan sähköisenä vedoksena.