Lataussivu

Distillerin asetukset
Alla olevissa joboptions-tiedostoissa on Acta Printille räätälöidyt asetukset pdf-tiedostojen tekemiseen Adoben Distillerillä. Näitä asetuksia voidaan käyttää sekä syvä- että offsetpainokoneelle meneviin töihin.

Asetukset otetaan käyttöön kopioimalla ne Distiller-kansion sisällä olevaan Settings-kansioon niin Macissa kuin Windowsissakin.

Distiller joboptions Macintoshille (hqx-tiedoston,  131 kt)
Distiller joboptions Windowsille (WinZip-tiedosto, 1 kt)

PPD-tiedostot
Alla on ladattavissa kaksi ppd-tiedostoa sekä Windowsille että Macille. Prinergy Refiner on varsinaisesti Heatsetia varten ja ScitexBrisque syväpainoa varten, mutta jälkimmäistä voidaan käyttää halutessa myös Heatsetia varten.

PPD-tiedostot kopioidaan Macin Järjestelmäkansion Laajennukset-kansion Printer Descriptions -kansioon ja otetaan käyttöön Valitsijalla. Windowsissa puolestaan Adoben PS-ajuri lataa ppd-tiedoston mistä tahansa hakemistosta tulostimia installoitaessa.

PPD-tiedostot Macintoshille (hqx-tiedosto, 147 kt)
PPD-tiedostot Windowsille (WinZip-tiedosto, 12 kt)

ICC-väriprofiilit
Alla on kolme erilaista profiilia niin Windowsille kuin Macillekin. Gravure.icc on syväpainoa varten, Brite.icc päällystettyä offsetpaperia varten ja Solaris.icc päällystämätöntä offsetpaperia varten.

Macintoshissa profiilit kopioidaan Järjestelmäkansion Colorsync-kansioon ja Windowsissa Windows-hakemiston System-hakemiston Color-hakemistoon. Profiilit otetaan PhotoShopissa käyttöön File/Color Settings/CMYK Setup -valikkokäskyllä

ICC-väriprofiilit Macintoshille (hqx-tiedosto, 2037 kt)
ICC-väriprofiilit Windowsille (WinZip-tiedosto, 1412 kt)