TryckeritjÀnster

YRKESKUNSKAP vÀger tungt

En tryckproduktion Àr en levande och unik process. Varje uppdrag krÀver rÀtt typ av tryckpress enligt upplagestorlek och papperskvalitet. VÄr kunniga planeringsavdelning optimerar alltid produktionen enligt alla vÀsentliga parametrar för att ge det bÀsta tryckresultatet samt det mest rationella och förmÄnligaste alternativet för vÄra kunder.

VÄra produktionsanlÀggningar i Forssa och Tammerfors erbjuder flexibla och mÄngsidiga tryckeritjÀnster med bÄde rotations- och arktryckpressar. VÄr utrustning möjliggör en rationell produktion som involverar effektomslag, UV-lack, presslack, bilagehantering, lim- och klammerbindning, styckeplastning och packning samt vanlig traditionell arkproduktion med allt vad det innebÀr.

Förutom produkter som fÀrdigstÀlls i efterbehandlingen kan vi ocksÄ trycka renskurna, rygglimmade tidningar och reklamtrycksaker.

Kontakta vÄra sÀljare. De berÀttar gÀrna mer om olika möjligheter att producera trycksaker, och hjÀlper dig att vÀlja det bÀsta alternativet för just din produkt.