Acta Print Oy on täyden palvelun painotalo. Painamme yli puolet Suomen luetuimmista aikakauslehdistä ja suuren osan lehtityyppisistä mainospainotuotteista. Lähes sadan vuoden perinteet ja kokemus tukevat painojen korkeatasoista asiantuntijavoimaa. Olemme kustantajista riippumaton, moderni ja kustannustehokas lehtipaino, jolta löytyvät ratkaisut niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin asiakkaillemme.

Panostamme erityisesti konsultoivaan, henkilökohtaiseen palveluun, monipuoliseen tuotantoon sekä korkeaan laatuun ja toimitusvarmuuteen. Markkinaosuudeltaan suurin aikakauslehtipainomme pystyy aina toimimaan tilanteen mukaan, suuren, mutta joustavan kapasiteettinsa ansiosta.

Nämä vahvuutemme takaavat, että asiakkaamme voivat suhtautua entistäkin luottavaisemmin painoasioihin. Teemme kaiken asiantuntijatyön ja ratkaisut syntyvät nopeasti - aina asiakkaamme eduksi.

Syväpainomme sijaitsee Espoon Kivenlahdessa ja offsetpainomme Tampereen Raholassa. Hallinto ja myynti toimivat Helsingissä Hietalahdenrannassa.